۰
plusresetminus
تاریخ انتشارسه شنبه ۱۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۵
کد مطلب : ۱۷۲۳۷۹
مدیر پروژه آب و آبگیر دماوند انرژی عسلویه در گفت و گو با نفت ما خبر داد:

دماوند انرژی عسلویه آبهای صنعتی پتروشیمی های فاز ۲ عسلویه را تامین می کند

تجهیزات واحد آب توسط پیمانکاران داخلی نصب و راه اندازی شد
 غلامی گفت: واحد آب شرکت با ظرفیت ۴۰۰ هزار متر مکعب در روز طراحی شده که تاکنون ۶۰ هزار متر مکعب آن وارد مدار بهره‌برداری شده و انواع آب های RO۱، RO۲ و آب دمین را برای مصارف آتش‌نشانی، آشامیدنی، آب جبرانی کولینگ، آب بدون املاح فرآیندهای صنعتی شرکت‌های متانولی و دیگر واحدهای پتروشیمی تولید می کند.
فایل ویدیو
دکتر سجاد غلامی، مدیر پروژه آب و آبگیر شرکت دماوند انرژی عسلویه، در گفت‌وگو با آژانس رویدادهای مهم نفت و انرژی “نفت ما” به روند توسعه واحد آب و آبگیر این شرکت در  فاز ۲ پتروشیمی های منطقه ویژه انرژی پارس پرداخت.
مدیر پروژه واحد آب و آبگیر شرکت دماوند انرژی با اشاره به وسعت ۳۰ هکتاری واحد آب شرکت دماوند انرژی گفت: این واحد از دو بخش اصلی “آبگیر” و “آب” تشکیل شده که واحد ابگیر با ظرفیت ۸۰۰۰۰ مترکعب بر ساعت،تامین آب مورد نیاز واحد شیرین‌سازی داخلی، آب کولینگ پتروشیمی مهر، تغذیه واحد آب پتروشیمی بوشهر و آب پشتیبانی آتش‌نشانی (Firewater) را از آب دریا بر‌ ‌عهده دارد.
 غلامی ادامه داد: واحد آب شرکت با ظرفیت ۴۰۰ هزار متر مکعب در روز طراحی شده که تاکنون ۶۰ هزار متر مکعب آن وارد مدار بهره‌برداری شده و انواع آب های RO1، RO2 و آب دمین را برای مصارف آتش‌نشانی، آشامیدنی، آب جبرانی کولینگ، آب بدون املاح فرآیندهای صنعتی شرکت‌های متانولی و دیگر واحدهای پتروشیمی تولید می کند.
وی در خصوص طرح‌های توسعه‌ای این واحد گفت: واحد آبگیر با چهار پمپ تغذیه به صورت کامل به بهره برداری رسیده و در بخش عمرانی واحد آب نیز اجرای سازه‌های سیویل برای ۱۰۰ هزار متر مکعب آب تکمیل شده است.
غلامی در ادامه افزود: طرح توسعه در سه فاز ۲۰ هزار متر مکعبی طراحی شده که فاز نخست آن به بهره‌برداری، فاز دوم تا آبان ماه امسال و فاز سوم نیز تا فروردین ۱۴۰۵ وارد مدار تولیدمی‌شود.
وی خاطر نشان کرد: یک واحد ۱۰ هزار متر مکعبی دیگر نیز در دست احداث است که به زودی به بهره‌برداری خواهد رسید و مجموع طرح های سرمایه‌گذاری در واحد آب بالغ بر ۵۰ میلیون یورو برآورد شده است.
مدیر پروژه آب و آبگیر دماوند انرژی عسلویه با بیان اینکه توسعه این واحد با بهره‌برداری مجتمع‌های پتروشیمی فاز دو عسلویه انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر، ۱۱۰ نفر به‌صورت مستقیم در بهره‌برداری و نزدیک به ۶۰۰ نفر در طرح‌های توسعه‌ای مشغول به‌کارند.
 غلامی با اشاره به تعامل هدفمند و سازنده با سایر مجتمع ها در منطقه پارس، تصریح کرد: با هدف مدیریت بهینه منابع آب، همکاری و هماهنگی‌هایی با پتروشیمی مبین انرژی و سایر مجتمع‌ها برقرار شده است تا در شرایط خاص عملیاتی، تأمین و پایداری منابع آبی منطقه با هم‌افزایی و انسجام کامل انجام شود.
وی با اشاره به رویکرد بومی‌سازی تجهیزات در این پروژه اظهار داشت: در اجرای این طرح، تلاش حداکثری بر بهره‌گیری از ظرفیت شرکت‌های داخلی و دانش‌بنیان متمرکز شده است و در برخی حوزه‌های تخصصی که نیاز به تأمین تجهیزات خاص از خارج کشور وجود داشت، فرآیند نصب و راه‌اندازی این تجهیزات نیز با تکیه بر توان فنی پیمانکاران داخلی به انجام رسید.
مدیر پروژه آب و آبگیر دماوند انرژی در پایان خاطر نشان کرد: با افزایش ظرفیت واحد آب، در حال حاضر هیچ‌گونه مشکلی در خصوص تأمین پایدار آب مورد نیاز مجتمع‌های منطقه وجود ندارد.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی