۳۷
۱۵
plusresetminus
تاریخ انتشارپنجشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۷:۱۷
کد مطلب : ۱۵۴۱۹۳
مدیرعامل ایرانول در گفت و گو با "نفت ما" خبر داد:

سودآوری ۲۴۰۰ میلیارد تومانی ایرانول در سال گذشته + فیلم

مدیرعامل ایرانول در خصوص شاخص سوددهی شرانل گفت: عملکرد سال ۱۴۰۱ ایرانول ۵۷ درصد افزایش سودآوری خالص را نسبت به سال ۱۴۰۰ تجربه کرد. البته چون هنوز حسابرسی نشده رقم دقیق مشخص نیست، ولی سود خالص ایرانول در سال ۱۴۰۱ حدود ۲۴۰۰ میلیارد تومان است.
فایل ویدیو
دکتر محمد حسینی، مدیرعامل شرکت نفت ایرانول در حاشیه بازدید صولت مرتضوی، وزیر کار و هیات همراه که از مجتمع تولیدی این شرکت در تهران داشتند، در خصوص ثبت رکوردهای چشمگیر و خیره کننده تولید، فروش و سود در این شرکت در سال گذشته اظهار داشت: علیرغم چالشهای فراوانی که در سال 1401 صنعت روانکار کشور با آن روبرو بود و در این میان چالشهای شرکت نفت ایرانول به دلیل تغییراتی که در سازمانهای بالادستی داشتیم، عمیقتر بود، با همت همکارانم و ایجاد فضای همدلی یک سری رکوردهایی ثبت شد که در سابقه کاری ایرانول بی نظیر بود.
مدیرعامل شرکت نفت ایرانول با اشاه به اینکه آخرین عملکردی که این شرکت طی سنوات گذشته از نظر تولید تناژی ثبت کرده بود، 587 میلیون لیتر بود، افزود: ایرانول در سال گذشته توانست عدد حدود 604 میلیون لیتر را رکورد بزند. البته تولید تناژی به این دلیل مهم است که شائبه نوسانات نرخ ارز و افزایش ارزش ریالی تولید را از بین می برد.  
حسینی افزود: با توجه به کمبودی که در بازار روانکار بویژه روانکارهای موتوری در ابتدای سال گذشته در سطح کشور ایجاد شده بود، همکاران بنده در ایرانول تلاش کردند و نسبت به سال 1400 بیشترین افزایش تولید را در روان کننده های موتوری به میزان 16 درصد به نام ایرانول در میان شرکتهای چهارگانه اصلی روانکار به نام خود ثبت شد که عدد بی رقیبی در صنعت روانکار است. 
مدیرعامل ایرانول در خصوص شاخص سوددهی شرانل گفت: عملکرد سال 1401 ایرانول 57 درصد افزایش سودآوری خالص را نسبت به سال 1400 تجربه کرد. البته چون هنوز حسابرسی نشده رقم دقیق مشخص نیست، ولی سود خالص ایرانول در سال 1401 حدود 2400 میلیارد تومان است.
حسینی در مورد تحقق ظرفیت اسمی تولید ایرانول در سال "مهار تورم و رشد تولید" و برنامه شرکت برای افزایش تولید و متعاقبا افزایش سودآوری برای سهامداران اعلام کرد: از دید ظرفیت اسمی به صنایع شبیه نفت ایرانول دو نوع نگاه وجود دارد. در صنعت پالایش ظرفیت اسمی را می توانیم تعریف کنیم ولی در بخش تولید روغن موتور و روغن نهایی خیلی  بحث ظرفیت اسمی را نمی شود تعریف کرد و قابلیت توسعه دارد.
مدیرعامل ایرانول با اشاره به اینکه میزان و حجم تولید این شرکت در سال 1401 تقریبا معادل ظرفیت اسمی اش به میزان 604 میلیون لیتر بود تصریح کرد: ظرفیت اسمی ایرانول بالغ بر 610 میلیون لیتر است و تولید تخقق یافته در سال 1401، حدود 6 میلیون لیتر با ظرفیت اسمی فاصله دارد که عملکرد تقریبا 4 روز ایرانول می شود که قطعا در سال جاری ظرفیت اسمی محقق خواهد شد. 
حسینی ادامه داد: آنچه در برنامه ایرانول است و با توجه به شعاری که برای امسال تعیین شده، ما بیشتر به دنبال تبدیل روغن پایه به محصولات نهایی هستیم تا بتوانیم سهم بازار مان را در تولید محصول نهایی افزایش دهیم که بخشی از آن در سال 1401 اتفاق افتاد و ایرانول در تولید محصول نهایی از رتبه چهارم به دوم ارتقا پیدا کرد لذا هدفگذاری امسال اینست که به جایگاه اول در تولید روغنهای موتوری و صنعتی بتوانیم ارتقا پیدا کنیم.
ارسال نظر
نام شما
آدرس ايميل شما
کد امنيتی


مهرک
خدا قوت به مدیرعامل محترم و پرسنل ایرانول، تلاشتان پاینده.
نیروی بهره برداری
امکانات ایرانول نسبت به سال‌های پیش تغییر نکرده، حتی مهندس حسینی علیرغم تمام فشارهایی که بود تغییری در نیروها ایجاد نکرد مگر چند نیروی مشکل دار، این خروجی خوب نتیجه مدیریت درست و حساب شده و تسلط تخصصی و مدیریتی ایشونه، من در 12 سالی که اینجا بودم مدیری با این منش و توانمندی ندیدم. سایشون رو سر ایرانول باشه.
اقای مهندس ح.... انسانی شریف و انقلابی است اما عدم ارتباط مستقیم ایشان با بدنه کارگری و تصمیم گیری بر اساس اطلاعات نه چندان دقیقی که با غرض ورزی ایشان می‌رسانند، ایرانول را در حوزه سرمایه انسانی دچار مشکلات عدیده ای کرده است، امیدوارم ایشان در کنار همه نقاط قوت پررنگی که دارند در انتصابات شان دقت نظر بیشتری به خرج دهند که بیش از پیش منجر به جدایی افراد لایق و دلسوز از مجموعه و قدرت گرفتن افراد جاه طلب و منفعت طلب نشوند
زهرا
بسیار عالی، فقط اینکه جناب حسینی، فوق لیسانس اقتصاد و لیسانس مهندسی شیمی دارن و علاقه ای هم ندارن که دکتر خطاب بشن. ای کاش در متن خبر و برچسبها به این نکته توجه بشه.
مرتضی
دمش گرم ، عظیمی پور هر چی کارشکنی میتونست تو هیت مدیره انجام داد که ایرانول امسال نتیجه نگیره ولی نتونست تدبیر و تلاش آقای حسینی رو زمین‌گیر کنه، ای ولله
محسن
مهنددس حسینی واقعا بی نظیرن و البته پر انرژی ، روی تمام موضوعات شرکت وقت کافی گذاشتن و با وجدان و اخلاق کار کردن، کاش همه مدیران شستا وجدان کاری و همت ایشون رو داشتن و مثل ایشان بر کار مسلط بودن .
دم همه ایرانولیا گرررم
سلام ضمن خسته نباشيد به مهندس حسيني من ازكارشناسان شركت نفت ايرانول هستم ايشان درست گفته اند نسبت به سه سال اخير امار ركورد توليد درست هست اما اولا چرا ايشان توليد را بر اساس ليتر گفته اند ثانيا در سال 94 يا 95 ايرانول توليد رويايي داشت و ركورد توليد را براي اولين بار در تاريخ ايرانول با توليد 614 هزار تن (نه ليتر ) . فروش مقداري 613 هزار تن و صادرات 314 هزار تن شكست و مستندات موجود هست و حتي در يا هو سرچ كنيد يا كدال بورس موجود مي باشد
علي
سلام ضمن خسته نباشيد سهامدار ايرانول . بهران و سپاهان هستم خواستم بگم سود سالانه ايرانول از سود نه ماهه بهران و سپاهان كمتر هست علي بركت الله
مي خواستم از مدير عامل جوان ايرانول سوال كنيد واحد موم گيري كه در ارديبهشت ما سال 1399 با هزينه چندين برابري به يك شركت داده شد كه 18 ماهه راه اندازي بشه و بوق و كرنا كردند تا حالا چقدر پرداخت شده و جرا عليرغم گذشت گذشت سه سال و هزينه چندين برابري راه اندازي نشده است
خشت اول گر نهد معمار کج.....
وقتی قبلا یه پیمانکار خوب و متناسب کار انتخاب نشه، توی اجرا همچین اتفاقاتی زیاد میفته. میتونید از مدیرای قبلی ایرانول علت رو جویا بشید
خدا به توفیقات ایشان بیفزاید. جوان و با دانش و پرتلاش و .... در یک کلام جهادی وطن پرست.
ایشان با عملکرد عالی نشان داد بیخود جزء گزینه های مدیرعاملی تاپیکو نبوده است که در نهایت با کم لطفی برخی مدیران محقق نشد.
سلام خدا وكيلي اقاي حسيني مدير عامل خوبي هستند كه واقعا بعد از اقاي اسحاقي دلسوز شركت و عملكردشان خوب هست ولي ايا ايشون مي دونند مديريت پالايشگاه روغن سازي ايرانول در ابادان رو يك ادم .... گذاشتن
سلام يادمه يك موقعي ايرانول در صنعت روانكاران از نظر فروش . سود وسهم بازار دوم بود كه متاسفانه الان سوم هست
جهت ادعاي ايشون كه اين توليد بي نظير هست بهش بگيد كاش قبلش از واحد برنامه ريزي يا توليد يا لااقل كدال بورس امار توليد شركت رو از اول تاسيس تا حالا مي ديدند
سلام اقاي حسيني كارش درسته